Ламелни ( термо ) врати

Ролетни гаражни врати с алуминиев ламел 77

Алуминиев ламел

Този модел ролетни врати предлага висока степен на топло и шумоизолация. Те са направени с алуминиев термоламел 77, който е двоен и между двете си стени има полиуретанов пълнеж. Предлагат се в бяло, златен дъб, орех, махагон и цветове от каталог РАЛ. Боята им осигурява дълготрайна защита срещу корозия. Могат да бъдат задвижвани ръчно или посредством мотор и контролирани с дистанционно управление.

За добрата изолация, безшумната и тиха работа на алуминиевата ролетка допринасят уплътнените с четки и гуми водачи по които тя се движи. В отворено положение, алуминиевата ролетка се навива и събира в кутия, която в зависимост от трегера може да бъде монтирана както от вътрешната страна на гаража, така и да бъде поставена отвън.

Схема

Стандартните цветове в които могат да бъдат ламелите са Бяло, Златен дъб и Тъмен дъб. По желание на клиента алуминиевите     ролетки могат да бъдат прахово боядисани в цвят от каталога RAL.

Алуминиевите ролетни врати могат да се отварят и затварят ръчно, като затключването става с  брава. Също така те могат да бъдат авоматизирани посредством тубусен мотор с дистанционно управление.

Тубусен мотор

Тубусният мотор за ролетките има опция за аврийно отваряне  посредством манивела или блиндор (аварийно жило монтирано в специална кутия на стената)

Стандартен ламел

Охранителните ролетки от този модел са най-разпространени и най-достъпни. Те са изработени от плътен ламел 105мм висок, материалът е поцинкована стомана. Боядисват се прахово полимерно, което осигурява дълготрайна защита от корозия. Предлагат се в цветовете от каталог РАЛ. Могат да бъдат задвижвани ръчно или посредством мотор и контролирани с дистанционно управление.

Ветроупорен ламел

Този модел ролетни врати са подходящи за помещения изложени на ветрове и/или когато вратата е по-широка от 4м. Боядисват се прахово полимерно, което предпазва дълготрайно от корозиране. Предлагат се в цветовете от каталог РАЛ. Могат да бъдат задвижвани както ръчно, така и посредством мотор.