TROCAL 88+

TROCAL 88+

Trocal 88+ е 6-камерен профил с ширина 88 мм. PVC дограмата произведена от този модел профили притежава изключително добри топлоизолационни свойства. Голямото разнообразие от цветове превръща серията TROCAL 88+ в предпочитан избор за хора с изтънчен вкус и желания, като позволява ефектното декориране на дограмата, за да отговори на изискванията на останалият интериор във вашият дом, вила или офис.

Вградената армировка добавя допълнителна устойчивост на PVC дограмата и я прави да понася и най-тежките климатични условия. Наред с отличната топлоизолация, по-голямата ширина на PVC профила осигурява и качествено ниво на звукоизолация, за да ви предпази от неприятния и досаден градски шум.

Профилите 88+, използвани за направата на PVC дограма, предоставят и възможност за използването на различни видове стъклопакети според желанията на клиентите, като е допустимо използването и на двукамерен стъклопакет.

PVC дограмата от този тип е изключително подходяща за използване, когато вашият дом или резиденция се намира в близост до големи булеварди или шумни клубове и дискотеки, защото дебелината на дограмата ще ви гарантира тишината и спокойствието за които винаги сте мечтали.

Наред с ограничаването на външните шумове, топлоизолацията е от най-сериозните приоритети на компанията. При съчетаване с качествен стъклопакет. Отговарящ на нуждите на клиентите може да се достигне забележителното ниво на топлоизолация от 1,0 W/м²K.

TROCAL предоставя и сериозна гаранция за своите продукти от серията за PVC дограма 88 +, като конкретната й стойност е 30 години, което гарантира високото качество и отговорност на компанията производител на PVC профили за дограма.

PVC дограмата 88+ е още един начин да защитите вашият дом от взлом, като можете да избирате и между различни видове обкови, които ще ви представим според вашите конкретни нужди.

Както всички продукти на TROCAL и този е произведен без наличието на олово по т.н. технология GreenLine, за да се спазят всички екологични норми и стандарти спуснати чрез директиви на Европейския съюз и касаещи производството на алуминиева и PVC дограма.

Технически характеристики:
• Брой камери на дограмата – 6
• Коефициент на топлоизолация – 1,0 W/м²K
• Ширина на профила – 88 мм
• Богат избор на цветовете, в които да бъде боядисана PVC дограмата
• Възможност за избор на различни типове стъклопакети и обков
• Отлична защита срещу градския шум
• Гаранция на PVC профила – 30 години