TROCAL InnoNova 70

TROCAL InnoNova 70

Дормасистемс предлага пет камерен профил Trocal за производство на PVC дограма с ширина 70 мм. Профилът разработен по изискванията на най-модерните съвременни стандарти и наречен от компанията Trocal InnoNova 70 притежава отлични топлоизолационни свойства.

Структурната му ширина го прави изключително ефективен в защитата на нашия дом срещу неблагоприятните климатични влияния и неприятният дразнещ шум на големите булеварди и площади.

Вградената стоманена армировка в профила осигурява допълнителна и надеждна устойчивост срещу топлинна деформация на PVC дограмата. Осигурявайки сигурна, висока степен на защита срещу взлом този вид дограма е чудесен вариант за всяко домакинство търсещо уюта, елегантността и тишината в своя дом.

Произведен е по специална технология без вредни оловни примеси, което гарантира екологичната чистота на PVC дограмата и нейното рециклиране след приключване на експлоатация й.

Стъклопакетът, използван с този тип PVC дограма, е с номинална ширина 24 мм, като при сглобяването на дограмата е специално херметизиран за по-добра изолация. Гумените уплътнения се поставят още в завода за производство на профила, което предотвратявa фактора на човешка грешка при изработката и монтажа на PVC дограмата.

От TROCAL са се погрижили техните PVC профили от серията Trocal InnoNova 70 да могат да покрият и желанията на най-претенциозният клиент, а също така напълно да отговорят на естетическите виждания чрез големия избор на цветове, в които са достъпни профилите от тази система. Цветовете, в които можете да поръчате своята PVC дограма, са стандартен бял, махагон, тъмен дъб, орех, сиво, кремаво, златен дъб и бор.

При предварителна заявка от страна на клиента прозорците и вратите могат да бъдат изработени и в други цветове по каталог. PVC дограмата е с елегантен дизайн, заоблени ръбове на профила и оцветени в сребристо уплътнители. Притежава добри звукоизолационни качества.

Обковът се произвежда от австрийската фирма „МАКО” и е изключително функционален. PVC дограмата Trocal InnoNova 70 дава възможност за монтаж на допълнителни щори, комарници и подпрозоречни PVC первази.

Технически характеристики:
• Брой камери на PVC дограмата – 5
• Коефициент на топлоизолация – 1,3 W/м²K
• Ширина на профила – 70 мм
• Богат избор на цветовете, в които да бъде боядисана PVC дограмата
• Гаранция на PVC профила – 30 години