Енерго ефективни ПВЦ прозорци

Колко % от отопление можем да спестим, ако сменим дограмата си?

Ако Ви кажа, че изхвърляте стотици левове годишно за отопление, как ще реагирате? Няма да повярвате? Но всъщност е вярно!

В случай, че домът Ви разполага с нова PVC дограма – не се притеснявайте – всичко е наред. Но ако все още сте със стара дограма, която не е сменяна от 80-90-те години, то има голям шанс жилището Ви да не е с хубава изолация, което да увеличава сметките за ток!

Кой е най- добрият материал за дограма и прозорци?

PVC материалът е най- добрият и популярен избор за дограма и прозорци от години насам! Неговата цена е достъпна и освен това предлага голяма възможност за модерни разработки, които да направят всеки прозорец по- енерго-ефективен.

Енерго ефективни ПВЦ прозорци

След като замените старите прозорци със съвременни PVC ще можете да се отпуснете и да си починете. Домът Ви ще бъде по- топъл и комфортен през цялата година. Освен това благодарение на напредналите технологии новата Ви дограма ще намали отделянето си на въглероден диоксид в околната среда.

Какви са предимствата на двойното и тройното остъкляване?

Ако желаете да подобрите още повече енерго-ефективността на Вашия дом може да използвате профили с двойно или тройно остъкляване. Те подобряват звукоизолацията, топлоизолацията, както и намаляват натрупването на влага, благодарение на своя допълнителен защитен слой.

Английски проучвания показват, че чрез замяна на старата дограма с нова двойно остъклена може да спестите до 20% от отопление!

ПВЦ прозорци предлагащи комфорт и топлоизолация

Помислете за подмяна на Вашите прозорци и със сигурност ще откриете голяма разлика в консумацията на енергия в дома Ви! Това ще доведе и до намаляване на сметките!

За Повече Информация И Запитвания Се Обадете Сега На Телефон 0888 450 457 !

 

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *